Kuvatelineet

Rollup teline on helppo ja nopea asentaa. Tämä on oiva vaihtoehto silloin kun nopeus on tärkeintä.

Messupöytä on helposti koottava, pakattuna kevyt ja kooltaan kätevä pöytä/tiski messuille, tilaisuuksiin, esittelyihin sekä tuote-esittelyihin.

Esiteteline – mainosesitteiden (vihkoset, esitteet, luettelot, tiedotteet) jakamiseen ja säilyttämiseen soveltuvia hyllyjä. Osa näistä on kannettavia.

Rajaustolppa / nauhatolppa / kulunohjaustolppa on hyvä apu jos messuilla tarvitaan kävijöiden kulunohjausta hoitaa.

Suojapleksi / pisarasuoja / pärskesuoja tiskille tai pöydälle. Varastossa kolme kokoa. Voit myöskin tilata omilla mitoilla.

T-Flex – tekstiilikankaalla päällystety tilanjakaja / seinäke / sermi alumiinikehyksissä toimistoon tai messuille. Helposti vaihdettavalle kankaalle voi painattaa valokuvia, yrityksen logon tai mainoksia.

Pop-up teltta sopii messujen yhteydessä käytettäviksi varikkona tai kokonaisena talttana jos ulkona tarvitse olla.

Sisä- ja ulkotiloihin sopii myyntipisteen mainostamiseksi myös kokoon taitettava ja helposti liikuteltava a-teline / mainostaulu.

Salkoliput / mainosliput on vakiomittaiset liput lipputankoon. Ne on suurkuvatulostimella painettu yleensä 110-120 g/m2 lippukankaalle.

Valolaatikot ja valokaapit osiosta löytyy erilaisiin vaihtuviin mainoskampanjoihin tarkoitettuja snap-frame valokaappeja sekä tuotemerkkimainoksiin sopivia valolaatikkoja.

Kaikki nämä ja muut messukalusteet myy kätevästi
Comdecor OY
Laki 26, 12915
Tallinn,Viro
sähköviestit: sales@mainostelineet.eu