Suora pop-up teline

Pop-up teline ja messupöytä
Pop up teline ja messupöytä

Suora pop up teline

Erittäin helppo tapa luoda suuria mainospintoja nopeasti. Mainostelineen vuota voidaan vaihtaa tarvittaessa. Se on helppo asentaa tai purkaa (asentaminen kestää noin viisi minuuttia).

Toimitukseen sisältyy pop up teline sekä pyörillä varustettu kuljetuslaukku. Tarvittaessa lisätään pakettiin messuvalaisimet.

Sitä varten voidaan tilata useampia erilaisilla kuvioilla varustettuja grafiikkavuotia. Vuota on suurkuvatulostettu kangasbanderolli.  Vuota voidaan jättää paikoilleen silloin kun telinettä pakataan pois käytöstä vähäksi aikaa, joten se voidaan tarvittaessa koota nopeasti paikanpäällä.

Yksi pop-up –messupöytä hyödyntää myös sama periaatetta.

Vaihtoehtoinen messuseinä

Trussirakenteinen messuseinä on kätevä vaihtoehto mukaan messuille ja korvaa kätevästi vaikkapa popupit. Se on monikäyttöisempi messurakenne ja mahdollistaa vaativienkin messurakenteiden toteuttamisen, sillä se voi olla suora, hiukan kulmikas tai koostua useistakin erilaisista kulmista. Siita saa vaikkapa kokonaisen messuosaston.

Sellaisen messuseinän vuotana käytetään kangasbanderollia. Banderollin voi asentaa seinän molemmille puolille. Tarvittaessa tähän seinään voidaan asentaa valaisimet.

Seinän asentaminen on helppoa eikä siihen tarvita työkaluja. Purettu trussirakenteinen messuseinä vie vähän tilaa. Moduuleja vaihtamalla tällaista messuseinää voidaan muunnella miltei loputtomiin.

Messuseinä ja messutiski
Messuseinä ja messutiski